• MEISTÄ
 • TUOTTEET
 • LÖYDÄ TYYLISI
 • MISTÄ OSTAA?
 • Kysyttävää Batiste-tuotteista? Tämä osio saattaa antaa sinulle vastauksen…

  K. MIKÄ ON BATISTE KUIVASHAMPOO?

  V. Batiste Dry Shampoo on tärkkelykseen perustuva aerosolisuihke, jonka kanssa et käytä vettä laisinkaan. Kuivashampoo poistaa hiuspohjan rasvaisuutta, antaa tyvelle kohotusta ja tekee hiuksista tuuheat. Elottomille latteille hiuksille mahtava pika-apu, joka jättää puhtaan tuntuiset ja raikkaan näköiset hiukset. Sopii erityisesti myös pesuvälin pidentämiseen.

  K. ONKO BATISTE–KUIVASHAMPOOTA HELPPO KÄYTTÄÄ?

  V. Ehdottomasti! Batistea on yksinkertainen ja helppo käyttää. Ravista pulloa kunnolla ennen käyttöä. Nosta hiusosio kerrallaan ja suihkuta kuivashampoota suoraan tyveen noin 30cm etäisyydeltä. Odota hetki ja pöyhi tuote sormenpäillä päänahkaan ja hiusten tyveen. Voit halutessasi harjata hiukset lopuksi, mutta jos haluat hiuksista erityisen tuuheat älä käytä harjaa laisinkaan.

  K. SOPIIKO BATISTE KAIKILLE HIUSTYYPEILLE?

  V. Batiste sopii suurimmalle osalle hiustyypeistä. Se toimii erityisen hyvin mikäli sinulla on hennot lasimaiset hiukset, joihin kaipaat rakennetta ja volyymia. Mikäli et kaipaa tuuheutta vaan haluat vain puhtaan tuntuiset hiukset, voit suihkutuksen ja levityksen jälkeen harjata hiukset kertaalleen, jolloin hiukset ovat raikkaat, eloisat ja hyvän tuoksuiset. Mikäli kaipaat aivan erityistä muotoilutuotetta, jolla saat tukevan rakenteen ja tyvikohotuksen, kokeile XXL Volume kuivashampoota suoraan puhtaisiin hiuksiin.

  K. VOIKO BATISTEA KÄYTTÄÄ VÄRJÄTTYJEN HIUSTEN KANSSA?

  V. Kyllä! Batisten säännöllinen käyttö pidentää hiusvärin kestoa ja sävyn syvyyttä. Sinun ei tarvitse pestä hiuksiasi shampoolla niin usein, jolloin föönaustakaan ei tarvita. Perinteinen shampoo pesu kuluttaa hiusväriä aina jonkin verran.

  K. VOINKO KÄYTTÄÄ BATISTEA, MIKÄLI MINULLA ON HIUSTEN PIDENNYKSET TAI KIHARAT HIUKSET?

  V. Ei ongelmaa, kyllä voit. Varmista vain, että suihkutat tuotetta omien hiusten tyveen/pituuksiin. Mikäli kumminkin päätät käyttää tuotetta myös pidennyksiin, käsittele niitä varoen.

  K. VOINKO OTTAA BATISTEN 50ML MATKAKOON LENTOKONEESEEN?

  V. Tämän hetkinen laki sallii 50ml aerosolituotteet käsimatkatavaroissa. Kannattaa tarkistaa mahdolliset muutokset aina kyseisen lentoyhtiön säännöistä.

  K. MITÄ TUOTTEITA ON LIGHT, MEDIUM JA DARK?

  V. Suuren kysynnän vuoksi Batiste kehitti kolme uutta tuotetta. Nyt voit valita omalle sävylle sopivimman tuotteen, joka sulautuu oman hiuksesi värin mukaisesti. Värillisillä kuivashampoilla voi piilottaa tyvikasvua, sekä suihkuttaa suoraan päälimmäiseen jakaukseen ilman harmaata mattaista lopputulosta. Light on täydellinen vaaleille blondeille sävyille, Medium erinomainen luonnollisille keskiruskeille sävyille, sekä Dark toimii tummanruskeiden/mustien hiusten kanssa.

  K. MITEN VÄRILLISIÄ KUIVASHAMPOITA KÄYTETÄÄN?

  V. Ihan samalla tavalla kuin muitakin Batisten kuivashampoita. Ravista pulloa ennen käyttöä ja suihkuta tuotetta suoraan tyveen 30cm etäisyydeltä. Levitä tuote sormenpäillä tyveen, harjaa ja viimeistele kampaus.

  K. MIKÄ ON XXL VOLUME?

  V. Batisten XXL Volume on ainutlaatuinen välittömästi tuuheuttava kuivasahmpoo, joka sisältää micro–pienhiukkasia. Pienhiukkaset luovat hiuksen pintaan kerroksen, joka nostaa jokaisen hiuksen erilleen toisistaan. Ilman tahmaista lopputulosta erittäin tuuheat, täyteläiset ja paksut hiukset. Tuotetta voisi sanoa ennemminkin muotoilutuotteeksi, jolla myös saat likaiset hiuksen virkeiksi ja eloisiksi vain muutamalla suihkauksella.

  K. MITEN KÄYTÄN SITÄ?

  V. Aivan kuten muitakin Batisten kuivashampoita. Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä ja suihkuta noin 30cm päästä suoraan hiusten tyveen. Hiero tuote sormenpäillä. Harjaa ja muotoile. Tuuheimman ja ryhdikkäimmän lopputuloksen saat kun jätät kokonaan harjaamatta ja työstät kampauksen kokonaan sormin muotoillen.

  K. MILLAINEN TUOTE ON STRENGHT & SHINE KUIVASAHAMPOO?

  V. Strenght & Shine kuivashamposeen on lisätty L–arginiinia, eli aminohappoa, jonka tiedetään stimuloivan päänahkaa, antaen erityisen hyvän kasvualustan hiuksille. Tuote sopii täydellisesti väsyneille ja heikoille hiuksille, jotka kaipaavat virkistystä pesukertojen välillä. Hiuksesi tuntuvat ja näyttävät heti käytön jälkeen vahvemmilta. Hoitava koostumus auttaa palauttamaan hiuksiisi luonnollista kiiltoa.

  K. KUINKA SITÄ KÄYTETÄÄN?

  V. Samalla tavalla kuin muitakin kuivashampoita. Ravista pulloa ennen käyttöä ja suihkuta 30cm etäisyydeltä hiusten tyveen. Hiero tuote sormenpäillä ja suihkuta vielä lopuksi kevyesti pituuksiin ja latvoihin. Harjaa ja muotoile.

  K. MILLAINEN TUOTE ON SMOOTHING CONDITIONING MIST?

  V. Smoothing Conditioning Mist on hiuksiin suihkutettava kuivaöljy, johon on lisätty erityisen kosteuttavaa ja hoitavaa Argan öljyä. Tuote jättää hiukset erityisen sileiksi ja poistaa ylimääräisiä, ei toivottuja pörröjä hiusten pinnassa. Antaa upean kiillon ja ravitsee hiuksia. Sopii hennoille kuin paksuille hiuksille. Mikäli ai ole aina aikaa föönaukselle kokeile tätä kuivahoitoainetta ja hämmästyt. Tunnet tuotteen tehon heti suihkutuksen jälkeen.

  K. KUINKA SITÄ KÄYTETÄÄN?

  V. Yksinkertaisesti, ravista pulloa ja suihkuta 30cm etäisyydeltä erityisesti pituuksiin ja latvoihin. Harjaa kauttaaltaan ja muotoile kampauksesi normaalilla tavalla. Kuivaöljy on niin hienojakoista, ettei sinun tarvitse murehtia raskaasta öljyisestä lopputuloksesta, vaan voit huoletta viimeistellä tyylisi suihkuttamalla kevyesti tuotetta myös jakauksen päälle saadaksesi erityisen säihkyvän kiillon hiuksien pinnalle.

  K. MILLOIN MINUN TULISI KÄYTTÄÄ SITÄ?

  V. Batisten silottava hoitosuihke on erittäin monipuolinen. Käytä sitä kun olet pessyt ja kuivannut hiuksesi suihkuttaen kuivaöljyä pituuksiin ja latvoihin saadaksesi erityisen sileät ja kiiltävät hiukset. Kuivaöljy on myös eriomainen todella hauraille ja huonokuntoisille latvoille. Ravitse ja kosteuta kuivia latvoja suihkuttamalla tuotetta reippaasti pituuksiin jätettävän hoitoaineen tavoin. Smoothing Mist on myös tuote, joka toimii pesukertojen välissä kuivashampoon jälkeen käytettävänä pikahoitona, jolloin hiuksesi kaipaavat tervettä kiiltoa ja silkkistä viimeistelyä.

  K. MILLAINEN TUOTE ON XXL PLUMPING POWDER?

  V. Plumping Powder in erittäin hienojakoinen muotoilupuuteri, joka nostaa välittömästi hiukset tyvestä ja antaa erityisen kohotuksen kampaukselle. Muotoilupuuterissa on myös pitoa, joka auttaa kampauksen pysymään paikallaan. Mikäli sinulla on inhottava pyörre ja hiukset eivät meinaa asettua paikoilleen kokeile muotoilupuuteria ja saat avun. Täydellinen myös tupeerauksen tueksi.

  K. ONKO KYSEESSÄ KUITENKIN KUIVASHAMPOO?

  V. Ei ole, Plumping Powder on muotoilutuote, joka tuo hiuksiisi välittömän tuuheuden ja ennennäkemättömän tyvikohotuksen. Käytetään ripotellen pienissä määrissä suoraan hiusten tyveen ja pyöritellään sormenpäillä nostaen. Suositellaan käytettävän yhdessä muiden Batiste–tuotteiden kanssa. Puhdista ja virkistä hiuksesi ensin mieleisellä kuivashampoollasi, kohota tyvestä, tupeeraa tai korjaa pyörteet, lopuksi suihkuta Smoothing Conditioning Mistiä pituuksiin ja kevyesti koko hiuksiin.

  Sorry the website is currently not available on smaller mobile devices. Please check back soon.